GEMÜ Global Web Site [ english | deutsch ]
sosyal medyada bizi takip edin

Temiz Projeler

1964 yılından bu yana, GEMÜ, topluma karşı olan ve sorumluluklarına ve şirket politikalarına büyük önem vermekte ve sürekli olarak bunlar doğrultusunda hareket etmektedir.     Bu, çevresel boyutları şirkete entegre etmenin yanında spor ve kültürü desteklemeyi de kapsar ve şirketimiz, kuruluş yerimizdeki bölgelerde çevrenin korunması ile ilgili kampanyalar ve girişimlere kendini adamaktadır.

Gert Müller, uygulamaya koyduğu YEŞİL MÜHENDİSLİK girişiminin özetinde “Yapabileceklerimizi yapmalıyız” demektedir. Bu özellikler sürekli olarak büyüyen grubun inşaat projeleri için de geçerlidir.  Bu hususta, sürdürülebilirlik kriterlerine özellikle odaklanılmaktadır.  Buna göre, GEMÜ Dome (Almanya), bu kriterlere göre inşa edilmiş ve Emmen (İsviçre) ve Waldenburg’daki (Almanya) yeni binalarımız da öncelikli olarak ekolojik inşaat çözümleri ve inşa teknolojilerine odaklanılarak tasarlanmıştır.

Ayrıca dünya genelinde, Almanya’daki üç tesise yönelik bir GEMÜ elektrikli servis aracı 2011’deki “Yeşil Hareket” projesi gibi projeler de hazırlanmakta ve uygulanmaktadır. 

Copyright © 2013 - Gemü Türkiye bir Durko Çevre kuruluşudur.