GEMÜ Global Web Site [ english | deutsch ]
sosyal medyada bizi takip edin

Firma Profili

GEMÜ, bir üst düzeye geçmeye hazır!

Gelecekten umutluyuz: 2012 mali yılı, GEMÜ için oldukça tatmin edici sonuçlar ortaya koydu. Örneğin, GEMÜ Grubu’ndaki çalışan sayısı 2009’dan bu yana dünya genelinde 250 kişi arttı.
Bu yaklaşık % 23 oranında bir artış olup, orta ölçekli bir aile şirketi için dikkate değer bir başarıdır.  Grubun gelecekteki gelişiminin rotası çizilmiş durumdadır: 2012 ve 2013 yıllarına, geleceğe yapılan büyük stratejik yatırımlar damgasını vuracaktır.
2013 Baharında, Şirketin Almanya’daki genel merkezinin yakınlarında, özel montaj ve Avrupa’ya direkt tedarik amaçlı merkezi bir Üretim ve Lojistik Merkezi açılacaktır. 

  • 13,000 metrekarelik bu yeni kompleks ile GEMÜ, ilerleyen yıllarda tamamen yeni bir montaj, lojistik ve dağıtım altyapısı elde etmiş olacaktır. 
  • 21 Eylül 2012’de, İsviçre’deki GEMÜ bağlı şirketimiz, Emmen’de, 5,000 metrekareden daha geniş bir alan üzerinde, en son üretim teknolojisi ile donatılmış ve üretim kapasitesinde önemli bir artış sağlayan yeni bir GEMÜ temiz oda üretim tesisi açmıştır. 
  • Çin’deki tesisimizde, üretim ve teslimat kapasiteleri, yeni bir bina inşa edilmesi suretiyle genişletilecektir.  Satış, Araştırma ve Geliştirme be Yönetim ile birlikte, Asya’daki konumumuzu daha da güçlendirecek modern bir tesis oluşturulacaktır.

Gelecekte GEMÜ

Şu an Pazar odağımızı gözden geçiriyor ve kendimizi geleceğin zorlu görevlerine hazır hale getiriyoruz! GEMÜ Grubu içindeki sinerjilerden daha önce olduğundan çok daha fazla fayda sağlamayı hedefliyoruz.  Amacımız, özellikle müşterilerimizin yararına - üretim maliyetlerini en aza indirgemek ve üretim hacmini arttırmaktır.

Yenilikçi bir şirket olarak, ilerlemenin yolunun sadece birim maliyetlerine odaklanmak olmadığına inanıyoruz. Çünkü birçok insanın birçok şeyi yapabildiği günümüz dünyasında, birçoğunun yarın neye ihtiyaç duyacağını fark edebilmek önemli. Eczacılık, gıda ve biyoteknoloji, su arıtma, yüksek saflık ve tıp sektörlerine stratejik yönelimimizle, geleceğin zorluklarına göğüs germeye hazırız. Odağımız, proses teknolojisine ek olarak,  gittikçe artan şekilde kontrol mühendisliği ve sistemlerinde olacak.
Kesin olan bir şey var ki, o da şu: GEMÜ’de, alternatif enerjiye olan sürekli yönelimi göz ardı edemeyiz ve göz ardı etmeye de çalışmayacağız.  Bu nedenle, GEMÜ’deki Yeşil Mühendislik girişiminin ayrılmaz bir parçası olan “yeşil teknolojiler” konusu, son derece yüksek öncelik arz edecektir.  Örneğin, özelleştirilmiş çok yollu vana bloklarımız, kaynak etkin üretim ve taşıma işlemler sağlarken bir tesisin işlevsel kapasitesini korumak – ve hatta arttırmak - için oldukça etkili bir çözüm teşkil eder.
Kendimize yeni pazarları fethetme hedefi koyduk: Bunu yapmak için ihtiyacımız olan tek şey, yüksel ölçüde kalifiye ve kendini işine adaya bir ekip, güvenilir iş ortakları ve memnun müşteriler.  Her zaman insanlarımıza güvenebileceğimizi bilmek güzel ve bu vesileyle, rol oynayan herkese teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. 

Copyright © 2013 - Gemü Türkiye bir Durko Çevre kuruluşudur.